Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος

Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Επίπλων Λάζαρος
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ.ΤΕΝΤΕΣ & ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ. ΤΗΛ. 6932663277

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ


Maria Kyrimlidou
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ


  • 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς ή ανάμεικτος περασμένος μια φορά απο τη μηχανή
  • 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια
  • 1/4 νεροπότηρα φρέσκο γάλα
  • 2 αυγά
  • 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 νεροπότηρο τριμμένη φρυγανιά
  • 1 ποτήρι του κρασιού ξερό κόκκινο κρασί
  • 1 κουτ.μεγ. ρίγανη
  • 2 κουταλάκια μικρά αλάτι
  • 1 κουταλάκι μικρο μαύρο πιπέρι
  • 1 κουτ,μικρο κόκκινο γλυκό πιπέρι
  • ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΛΑΦΙ
  • 200 γρ. ρύζι για πιλάφι
  • \αλάτι
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
  • 500 γρ. μανιτάρια ολόκληρα(φρέσκα η κονσέρβας )
  • 1 ποτηράκι ελαιολάδο
  • δεντρολίβανο
  • αλατι,πιπέρι
ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
  • 500 γρ. φύλλα σφολιάτας
  • 1 κρόκο αυγού(για την επικάλυψη)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έπειτα ,τον βάζουμε με προσοχή σε ταψάκι με αντικολλητικο χαρτί και τον ψήνουμε στο φούρνο για περίπου για 35 λεπτά στους 180Β 

ΠΡΟΑΙΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΛΑΦΙ
Σε κατσαρόλα με 400 μλ. νερό (και μα αλατάκι)βράζουμε το ρύζι καλά πλυμένο.Αν θέλουμε προσθέτουμε και ένα κύβο κνορ ζωμού λαχανικών. Αφήνουμε το ρύζι μέχρι να πιει όλο το νερό του και το αποσύρουμε .
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
Στο τηγάνι σοτάρουμε με λίγο λαδάκι, αλατάκι,πιπέρι,δεντρολίβανο τα μανιτάρια μας μέχρι να ροδοκοκκινίσουν από όλες τις πλευρές

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
Τα έτοιμα φύλλα σφολιάτας,τα κόβουμε σε λωρίδες πάχους 2 περίπου εκκ.και με αυτά πλέκουμε την ψημένη βάση με το κιμά έτσι ώστε να καλύψουν όλη σχεδόν την επιφάνεια του(αφήνουμε το κέντρο του για να γεμίσουμε το ρύζι)Πλέκουμε τέλος και λωρίδες που θα τα χρησιμοποιήσουμε για χερούλια.
Περνάμε όλη την επιφάνεια του καλαθιού με χτυπημένο αυγό.Το ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει.180 Β περίπου 15 λεπτά (ίσως και παραπάνω )Αφού ψηθεί το καλάθι μας,βάζουμε μέσα το ρυζάκι και τα μανιτάρια.(βλ. εικόνες)












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καρυδόπιτα

Υλικά  6 αυγά 220 γραμμάρια γιαούρτι αγελάδος πλήρες 500 γραμμάρια ζάχαρη 150 ml ηλιέλαιο 25 γραμμάρια κανέλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλ...