Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

τουρτα AMSTEL





Κυριακή 
Στόιτση-Τόσιος Τάκης

Παντεσπάνι
  • 4 αυγά 
  • 160 Γρ ζάχαρη 
  • 160 Γρ αλεύρι 
  • 1 μπεϊκιν 
  • 2 βανιλιες 
  • 4 κουταλιές σούπας νερό 
  • Σαντιγί η γέμιση 
  • Και ζαχαροπαστα το στόλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ χτυπάω τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν ρίχνω της βανίλιες το νερό ανακατεύω το αλεύρι με το μπεικιν και το ρίχνω μέσα στο μίγμα ανακατεύουμε σε χαμηλή ένταση του μίξερ και το βάζω σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνω στους 170 για 30 λεπτά χτυπάω την μόρφατ με άχνη ρίχνω βανίλια και κονιάκ η λικέρ για γεύση η ζαχαρόπαστα είναι έτοιμη του εμπορίου emoticon smile δεν συροπιαζώ το παντεσπάνι γιατί είναι πολύ αφράτο και μαλακό