Κυριακή
Στόιτση-Τόσιος Τάκης
Παντεσπάνι
- 4 αυγά
- 160 Γρ ζάχαρη
- 160 Γρ αλεύρι
- 1 μπεϊκιν
- 2 βανιλιες
- 4 κουταλιές σούπας νερό
- Σαντιγί η γέμιση
- Και ζαχαροπαστα το στόλισμα
Υλικά 6 αυγά 220 γραμμάρια γιαούρτι αγελάδος πλήρες 500 γραμμάρια ζάχαρη 150 ml ηλιέλαιο 25 γραμμάρια κανέλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου