- 4-5 πιπεριές Φλωρίνης μεγάλες ΓΕΜΙΣΗ
- 300γρ τυρί φέτα
- ξύδι βαλσαμικο (προαιρετικά)
- Λάδι
- ρίγανη
- μπουκοβο
- 4 μεγάλες κουταλιές σάλτσα φρέσκια.(αν δεν έχετε την απλή)
- 150 γρ. Φιλαδέλφεια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε τις πιπεριές και τις βάζετε σε ένα ταψάκι.Ρίχνετε λίγο νέρο και λίγο λάδι και τις βάζετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν(τις τρυπάτε με ένα πιρούνι για δείτε αν μαλάκωσαν).
Στο μεταξύ σε ένα μπόλ βάζετε όλα τα παραπάνω υλικά της γεμισης ανακατευοντας μέχρι να γίνουν κρέμα .
Μόλις ψηθούν οι πιπεριές τις αφήνετε να κρυώσουν.
Αφου κρυώσουν τις ξεφλουδίζετε,κόβετε τα κοτσάνια και τις γεμίζετε με την κρέμα τυρί.
Tις βάζετε στο ταψάκι και τις ψήνετε για 15 λεπτά στο φούρνο στους 180 βαθμούς,
Στο τελος βαζουμε ξυδι μπαλσαμικο(προαιρετικά)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου